ING: Sansele ca Guvernul sa cada pana la finele anului cresc treptat

Postat la 03 septembrie 2010 49 afişări

Sansele ca Guvernul sa cada pana la finele anului cresc treptat, iar tumultul politic s-ar putea intensifica semnificativ in octombrie-noiembrie, se arata intr-un raport realizat de economistii ING Bank Romania.

Analistii noteaza ca premierul Emil Boc a schimbat sase ministrii, inclusiv pe cel al Finantelor. "Nu vedem niciun risc pentru acordul cu FMI inca, dar instabilitatea politica este in crestere. Remanierea Guvernului a fost mai ampla decat s-a anticipat initial de catre presa, dar nu implica niciun risc pentru acordul cu FMI", arata economistii ING Bank. Ei amintesc ca oficialii FMI au venit in Romania chiar si la finele anului 2009, cand nu exista niciun guvern, si au declarat ca negociaza cu statul, nu cu un anumit partid.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politic,
Guvern,
ING,
cadere,
motiune
/actualitate/politic/ing-sansele-ca-guvernul-sa-cada-pana-la-finele-anului-cresc-treptat-7099910
7099910
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.