Incepe lupta in PSD: Ion Iliescu il sustine pe Nastase la sefia partidului

Postat la 14 ianuarie 2010 51 afişări

Adrian Nastase poate reveni la conducerea PSD fiind unul dintre potentialii candidati la presedintia partidului, a sustinut astazi Ion Iliescu, presedinte de onoare al social-democratilor. L-as sustine fara indoiala pentru aceasta functie, a spus Ion Iliescu. In toamna trecuta el l-a sustinut la prezidentiale, dupa indelungi ezitari, pe Mircea Geoana care a pierdut insa cursa. Ion Iliescu are inca influenta in PSD, chiar daca detine doar o functie onorifica.

"Nastase este ancorat in prezent si este si in viitor. (...) O sa fie congres, in curand, si va fi unul dintre oamenii de baza in noua conducere a partidului", a spus Ion Iliescu.

Mai multe amanunte pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/politic/incepe-lupta-in-psd-ion-iliescu-il-sustine-pe-nastase-la-sefia-partidului-5334814
5334814
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.