Iliescu: Demisia Guvernului, un prim pas realist. E nevoie de guvern tehnocrat şi anticipate

Postat la 06 februarie 2012 12 afişări

Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, luni, pentru MEDIAFAX, că demisia Guvernului Boc este un prim pas realist, însă el trebuie urmat de formarea unui guvern tehnocrat, care să pregătească alegeri anticipate.

Iliescu a afirmat că decizia premierului Emil Boc de a depune mandatul Guvernului este "o rezultantă a întregii evoluţii din ultima vreme". "Este un prim pas realist, de înţelegere a unei cerinţe clare care a venit insistent în ultima vreme, inclusiv la manifestaţiile din Piaţa Universităţii. Însă, de fapt, cerinţa cea mai subliniată a fost demisia chiar a preşedintelui Traian Băsescu", a spus el. El a apreciat decizia luată de premier ca un prim pas de înţelegere a nevoii schimbării, însă a subliniat că doar demisia Guvernului nu este suficientă.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politic,
guvern,
tehnocrat,
anticipate
/actualitate/politic/iliescu-demisia-guvernului-un-prim-pas-realist-e-nevoie-de-guvern-tehnocrat-si-anticipate-9209575
9209575
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.