Funeriu ia bobarnace de la fostii sefi ai Educatiei, Marga si Miclea

Postat la 16 aprilie 2010 17 afişări

La nici trei zile dupa ce Legea Educatiei a fost trimisa de Guvern in Parlament, Marga il ataca dur pe Funeriu, Miclea cere curatarea universitatilor de rectorii-politici, ministrul tace.

Dupa ce a fost admonestat de catre colegul sau de partid, Cristian Preda, care i-a reprosat ca "este depasit de propriile ambitii", ministrul Educatiei, Daniel Funeriu, este atacat dur de liberalul Andrei Marga. "Funeriu ar trebui sa citeasca pentru a nu mai relua cu suficienta formulari ale trupetilor nazisti de odinioara sau ale lui Stalin drept «intelepciuni» pentru cei ce il asculta", i-a transmis rectorul Universitatii "Babes-Bolyai" din Cluj-Napoca, acuzandu-l pe ministrul Educatiei de amatorism: "Pe cand Funeriu cauta de lucru printre membrii «colectivelor» unor granturi, multi intelectuali ai acestei tari erau deja profesori desemnati oficial de respectivele universitati din Germania sau din alte tari. Ceea ce este o mare diferenta".

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politic,
Funeriu,
Educatie,
lege,
reactii,
Marga,
Miclea
/actualitate/politic/funeriu-ia-bobarnace-de-la-fostii-sefi-ai-educatiei-marga-si-miclea-5912073
5912073
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.