Felicitari, au fost incorecte

Postat la 07 decembrie 2007 1 afişăre

Partidul lui Vladimir Putin, Rusia Unita, a castigat alegerile legislative din Rusia, obtinand 64,3 la suta din voturi, potrivit rezultatelor definitive publicate de Comisia Electorala Centrala.

Modul de desfasurare a scrutinului, despre care observatorii au spus ca a fost marcat de intimidarea opozitiei si de fortarea oamenilor sa iasa la vot, a fost criticat de Organizatia pentru Securitate si Cooperare in Europa si de Uniunea Europeana.

Victoria categorica a formatiunii pro-Kremlin a fost salutata de presedintele francez Nicolas Sarkozy, care i-a pus astfel intr-o situatie delicata pe liderii UE. Se asteapta ca subiectul sa fie luat in discutie la Consiliul European de iarna, de la sfarsitul acestei saptamani.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Sarkozy,
Rusia,
Rusia Unita
/actualitate/politic/felicitari-au-fost-incorecte-1078533
1078533
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.