Doar Basescu suspenda

Postat la 29 noiembrie 2007 1 afişăre

Ministrii Tudor Chiuariu (Justitie) si Paul Pacuraru (Munca) - aflati in vizorul procurorilor anticoruptie - au ajuns la clementa presedintelui Basescu dupa o decizie a Curtii Constitutionale.

Aceasta a invalidat o ordonanta de urgenta initiata de cel dintai cu privire la Comisia de la Cotroceni care avizeaza inceperea urmaririi penale pentru membrii Guvernului. Atat Chiuariu, cat si Pacuraru pot fi astfel suspendati din functii doar printr-un simplu decret semnat de presedintele Basescu. Avand in vedere atitudinea defavorabila a presedintelui fata de ministrul justitiei, Chiuariu era asteptat sa cunoasca printre primii efectele legislatiei modificate si sa se vada suspendat din functie daca DNA cere inceperea urmaririi penale in cazul sau. 

Urmărește Business Magazin

/actualitate/politic/doar-basescu-suspenda-1067845
1067845
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.