Deputaţii scriu lucruri trăsnite

Autor: Mihai Mitrica Postat la 02 octombrie 2011 29 afişări

Demnitarii care deţin mai puţin de 5% din acţiunile unei societăţi comerciale nu vor mai fi obligaţi să declare contractele în derulare ale respectivei societăţi în declaraţia de conflict de interese, conform unei modificări la Legea ANI, adoptată în Comisia juridică a Camerei Deputaţilor.

Un alt amendament adoptat prevede că toate declaraţiile de avere şi de interese să poată fi depuse şi în sistem online. Ambele amendamente au fost depuse de deputaţi USL.

Modificările la Legea ANI urmează să fie analizate de plenul Camerei Deputaţilor şi e de văzut dacă parlamentarii Puterii vor reuşi să împiedice aprobarea amendamentului controversat referitor la declaraţia de conflict de interese, ştiută fiind antipatia generală din Parlament faţă de instituţia ANI.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/politic/deputatii-scriu-lucruri-trasnite-8831275
8831275
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.