De fapt eu oricum plecam

Postat la 07 decembrie 2007 2 afişări

Ministrul justitiei, Tudor Chiuariu, a dat semne, potrivit unor surse citate de presa, ca ar fi dispus sa-si incheie mandatul inainte de termen prin demisie.

Motivatia "oficiala" a acestei decizii ar fi insuccesul in promovarea unor proiecte, precum modificarea legii ANI, ordonanta DIICOT sau cea de modificare a Codului de Procedura Penala.

Insa informatia a devenit publica dupa ce presa a furnizat o scrisoare a presedintelui Basescu in care i se cerea premierului sa-i demita pe Chiuariu si pe ministrul muncii, Paul Pacuraru, ambii cercetati penal de Parchetul General.

Presedintele dispune de instrumentul constitutional al suspendarii din functie a ministrilor pe durata urmaririi penale, instrument folosit cu brio in cazul fostului ministru al apararii, Teodor Atanasiu.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Justitie,
DIICOT,
Chiuariu
/actualitate/politic/de-fapt-eu-oricum-plecam-1078545
1078545
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.