Cum au ajuns “atacurile energetice” in Parlamentul European

Postat la 03 februarie 2010 10 afişări

Un eurodeputat spaniol din grupul socialistilor si democratilor din PE a mimat un numar de magie la o reuniune prezidata de Adrian Severin, el spunand ca a auzit ca in Romania oamenii sunt atacati energetic si ca incearca, prin magie, sa primeasca dreptul de a lua cuvantul.

Evenimentul s-a petrecut la Parlamentul European, in cadrul reuniunii de coordonare a socialistilor si democratilor europeni pe afaceri externe, prezidata de Adrian Severin in calitate de vicepresedinte al grupului pe probleme de politica externa, sustin persoane care au luat parte la intalnire. Potrivit acestora, eurodeputatul spaniol Miguel Angel Martinez , care dorea sa ia cuvantul, a avut senzatia ca Severin nu l-a observat cand a cerut sa i se dea dreptul de a vorbi.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/politic/cum-au-ajuns-atacurile-energetice-in-parlamentul-european-5472208
5472208
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.