Cum a ajuns Mircea Geoana subiect de glume pentru CNN

Postat la 04 februarie 2010 18 afişări

Mircea Geoana, care l-a acuzat pe parapsihologul Aliodor Manolea ca l-ar fi urmarit in timpul unei dezbateri din campania prezidentiala, ar fi trebuit poate sa manance mai mult usturoi, conform unei recomandari ironice facute de prezentatoarea emisiunii Politcal Mann, de la CNN.

Jurnalista de la CNN a afirmat ca, "in tara lui Dracula si a deochiului", candidatul invins la alegerile il acuza pe parapsihologul Aliodor Manolea pentru pierderea alegerilor. Conform inregistrarii postate pe site-ul CNN la 30 ianuarie, cu prezentarea "de la vise la cosmaruri", fostul candidat la prezidentialele din Romania, Mircea Geoana a sustinut ca Manolea, "misticul modern" l-a urmarit si i-a facut farmece in timpul unei dezbateri politice.

Vedeti secventa video a emisiunii Political Mann de la CNN pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/politic/cum-a-ajuns-mircea-geoana-subiect-de-glume-pentru-cnn-5474379
5474379
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.