Cu para la UE

Postat la 07 decembrie 2007 1 afişăre

Presedintele Republicii Moldova, Vladimir Voronin, a acuzat Romania de "agresiune permanenta" la adresa tarii lui, pentru ca Bucurestiul ar fi lezat suveranitatea moldoveneasca.

Liderul de la Chisinau a sustinut ca Bucurestiul ofera prea usor pasapoarte cetatenilor moldoveni si ca atrage studentii oferindu-le burse in universitati romanesti.

Situatia conflictuala dintre Romania si Republica Moldova ameninta sa continue, deoarece Voronin a afirmat ca va prezenta liderilor UE o lista cu nemultumirile sale fata de Romania. Bucurestiul si Chisinaul nu au inca semnat un tratat de recunoastere oficiala a granitelor, iar relatiile bilaterale sunt in continua deteriorare inca dinainte de intrarea Romaniei in Uniunea Europeana.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Moldova,
Voronin
/actualitate/politic/cu-para-la-ue-1078532
1078532
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.