Cu iataganul in mana

Postat la 09 noiembrie 2007 1 afişăre

Premierul turc Recep Tayyip Erdogan a anuntat ca posibilitatea unei operatiuni militare impotriva gherilelor kurde din nordul Irakului este in continuare analizata.

Erdogan a declarat, dupa negocierile cu presedintele american George W. Bush de luna trecuta, ca Turcia a obtinut ceea ce voia de la aceste discutii, referitor la lupta impotriva Partidului Muncitorilor din Kurdistan (PKK).

Erdogan a precizat insa ca exista in continuare perspectiva unei operatiuni impotriva rebelilor PKK. "Nu ne spune nimeni sa nu declansam operatiuni", a spus premierul turc, precizand ca nu este vorba de inceperea unui razboi, ci doar de lansarea unor raiduri limitate.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Turcia,
PKK

Citeşte pe Gandul.ro

/actualitate/politic/cu-iataganul-in-mana-1032429
1032429
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.