Celalalt minister de externe

Postat la 07 decembrie 2007 1 afişăre

Fostul ministru de externe Mihai-Razvan Ungureanu a pus capat perioadei de interimat la conducerea Serviciului de Informatii Externe (SIE), interimat asigurat de generalul Silviu Predoiu, dupa ce si-a preluat mandatul.

Validarea de catre comisiile de specialitate si de catre plenul Parlamentului a fost mai mult o formalitate, intrucat Ungureanu s-a dovedit una dintre putinele figuri care au reusit sa aduca pe aceeasi linie simpatiile liberalilor, ale democratilor, dar si ale unei mari parti din PSD si PRM.

Ungureanu a afisat la instalarea in functie (ceremonie unde premierul Tariceanu nu a participat) aceeasi atitudine apropiata de presedintele Basescu care a starnit in trecut resentimentele liberalilor, dar si cele ale premierului, care i-a si cerut demisia din functia de ministru.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Ungureanu,
SIE
/actualitate/politic/celalalt-minister-de-externe-1078547
1078547
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.