Boc: Vladescu nu a avut mandat sa vorbeasca de cota unica. Ministrii sa nu discute teme neaprobate

Postat la 13 iulie 2010 14 afişări

Premierul Emil Boc a declarat, marti, ca ministrul Finantelor nu a avut mandat pentru a dezbate public tema cotei unice si a impozitarii progresive, care nu a fost analizata si aprobata in Guvern, si a interzis ministrilor sa mai introduca in discutia publica subiecte care nu au avizul Executivului.

El a tinut sa se refere la acest subiect inanitea reuniunii comitetului interministerial pentru monitorizarea absorbtiei fondurilor comunitare, aratand ca regreta ca ministrul Finantelor nu este prezent la aceasta sedinta, ci a trebuit sa plece la Bruxelles, dar ca doreste sa transmita un mesaj celorlalti ministri aflati la sedinta. La reuniune au fost prezenti ministrii Blaga, Seitan, Videanu, Borbely, Berceanu, Udrea, Sandu, Funeriu si Kelemen.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/politic/boc-vladescu-nu-a-avut-mandat-sa-vorbeasca-de-cota-unica-ministrii-sa-nu-discute-teme-neaprobate-6549357
6549357
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.