Boc: In doar trei zile de controale s-au inregistrat 60.700 de noi contracte de munca

Postat la 06 mai 2011 11 afişări

Premierul Emil Boc a declarat, joi, la Satu Mare, ca in doar trei zile de controale si de intensificare a actiunilor pentru eliminarea muncii la negru s-au inregistrat 60.700 de noi contracte de munca.

"In doar trei zile de controale si de intensificare a actiunilor pentru eliminarea muncii la negru, in urma intrarii in vigoare a noii legislatii din Codul Muncii, s-au inregistrat 60.700 de noi contracte de munca, asta in conditiile in care in luna aprilie se inregistrau pe zi cinci, maxim zece contracte de munca. Aceasta arata vointa acestui Guvern de a combate munca la negru, eficienta controalelor pe care le-am efectuat in echipe mixte. Profit de ocazie sa ii felicit pe colegii de la Inspectia Muncii din Ministerul Muncii pentru ca au luat foarte in serios aceasta munca si in sfarsit putem constata ca pe zi ce trece se diminueaza munca la negru", a declarat premierul Emil Boc, dupa ce si-a prezentat motiunea in cadrul unei intalniri cu membrii PDL Satu Mare. El a spus ca "asta inseamna cu adevarat sa faci reforma".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/politic/boc-in-doar-trei-zile-de-controale-s-au-inregistrat-60-700-de-noi-contracte-de-munca-8235167
8235167
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.