Boc: Cine va ataca eliminarea pensiilor speciale sa nu mai planga pe umerii pensionarilor obisnuiti

Postat la 11 iunie 2010 10 afişări

Premierul Emil Boc a tinut, vineri, sa precizeze ca proiectul legii de recalculare a pensiilor speciale este considerat la acest moment ca fiind adoptat de catre Parlament deoarece nu a facut obiectul unei motiuni de cenzura si a aratat ca spera ca nici sa nu fie depusa o motiune fata de acest act.

El a amintit ca proiectul de lege stabileste ca pensiile speciale vor fi recalculate conform principiului contributivitatii, fiind astfel eliminata suma care este platita in prezent, dar pentru care beneficiarul nu a achitat contributii la buget.

"Sa speram ca legea nu va fi atacata de nimeni la Curtea Constitutionala sau ca cel putin cei care o vor ataca nu vor mai plange pe umerii pensionarilor obisnuiti ca li se reduce pensia, atat timp cat ei pastreaza pensiile de lux", a spus Boc.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politica,
pensii,
Boc
/actualitate/politic/boc-cine-va-ataca-eliminarea-pensiilor-speciale-sa-nu-mai-planga-pe-umerii-pensionarilor-obisnuiti-6371133
6371133
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.