Berceanu ne anunta ca dupa Romania zapezilor dam in Romania gropilor

Postat la 09 februarie 2010 16 afişări

Ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, pentru ziarul Gandul: "Am dat toti banii pe deszapezire, sa nu ne intrebati la vara de ce nu reparam gropile".

"Iarna asta ne-a dat peste cap cu toate sumele alocate la intretinere, care la ora actuala sunt depasite de vreo patru ori si probabil ca o sa luam de la reparatii si la vara o sa ne intrebati de ce avem gropi sau de ce nu am asfaltat, nu am mai terminat o bucata de drum", spune ministrul Transporturilor. Seful directiei de intretinere din cadrul Companiei de Drumuri, Florin Dascalu, ne da si orizontul de timp: "In aprilie vom ramane fara bani". Cititi in paginile 2 si 3 cati bani castiga companiile care fac sau nu deszapezire in Romania, cum pierd bani transportatorii de marfuri, dar si companiile de stat precum CFR pentru ca tara e blocata de nameti.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

/actualitate/politic/berceanu-ne-anunta-ca-dupa-romania-zapezilor-dam-in-romania-gropilor-5487485
5487485
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.