Autostrada lui Oprescu, tot suspendata, dar mai scumpa cu 4 milioane de euro

Postat la 20 iulie 2010 45 afişări

Initial, intregul pasaj trebuia sa coste 60 de milioane de euro, dar lucrarea s-a lungit si latit, pana cand a sarit de 200 milioane.

Pasajul Basarab, din Capitala, s-a scumpit cu 60 de milioane de euro. Decizia a fost luata de consilierii municipali, in sedinta de luni. Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a tinut sa precizeze ca "in 2008, cand am venit eu la primarie, lucrarile la pasajul Basarab incepusera, dar pe un alt amplasament decat prevedea proiectul". In sala a fost chemat si directorul Directiei Infrastructura din cadrul Primariei Capitalei, Madalin Dumitru. Acesta le-a explicat consilierilor municipali de unde provine scumpirea de 60 de milioane de euro: "S-a schimbat incadrarea gradului de risc seismic. A fost nevoie sa se foloseasca materiale de o calitate superioara, respectiv beton si armatura. A crescut si lungimea podului hobanat. Initial, acesta ajungea pana la Orhideea, iar acum trece Dambovita".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politic,
Oprescu,
autostrada,
proiect,
scumpire
/actualitate/politic/autostrada-lui-oprescu-tot-suspendata-dar-mai-scumpa-cu-4-milioane-de-euro-6623536
6623536
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.