Autoritatile bulgare lupta cu evazionistii fiscali

Postat la 26 iulie 2010 11 afişări

Politia bulgara a lansat o operatiune de amploare impotriva evaziunii fiscale si a spalarii de bani, in cursul careia a fost arestat un barbat de 42 de ani, liderul unei retele ce se ocupa cu spalare de bani si evaziune fiscala, si noua complici ai acestuia.

Se pare ca reteaua infiintase in Romania si Ungaria companii pentru exportul de fier vechi, evitand astfel plata taxei pe valoarea adaugata in Bulgaria, in valoare de 130 de milioane de euro. Cand autoritatile fiscale bulgare au incercat sa faca verificari pentru evitarea evaziunii fiscale, companiile au fost vandute imediat.

Membrii grupului cumparasera proprietati imobiliare in Bulgaria si alte state europene, autoturisme de lux si doua iahturi. Unul dintre suspecti avea asupra sa suma de 40.000 de leva (20.000 de euro), despre care a spus ca sunt bani de buzunar.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bulgaria,
evaziune fiscala,
/actualitate/politic/autoritatile-bulgare-lupta-cu-evazionistii-fiscali-6690736
6690736
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.