Aura Vasile, PSD: Franks e diavolul cu pantofii gauriti, trimis de Scaraoschi pentru distrugerea poporului roman

Postat la 02 august 2011 15 afişări

Deputatul PSD Aura Vasile afirma, intr-un comunicat transmis, marti, MEDIAFAX, ca seful misiunii FMI in Romania, Jeffrey Franks, este "diavolul cu pantofii gauriti, trimis de Scaraoschi pentru distrugerea poporului roman".

Deputatul PSD spune ca Jeffrey Franks s-a aratat optimist fata de economia romaneasca inca din 2009, el nefiind altceva "decat seful campaniei electorale a lui Traian Basescu" intrucat dupa ce acesta a castigat alegerile au urmat taierile de pensii si majorarea TVA. "Principalul rau abatut asupra Romaniei este cel care il manevreaza pe Emil Boc de dupa perdea in ultima vreme, diavolul cu pantofi gauriti", afirma Vasile, spunand despre Franks ca este "artizanul anihilarii economiei Ucrainei". Deputatul PSD considera ca Franks este adevaratul sef al economiei romanesti si duce poporul roman spre disparitie, dupa "realizarile" din cariera, precum "distrugerea Argentinei, Ecuadorului, Ucrainei sau Paraguayului".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politic,
aura vasile,
psd,
franks,
economie
/actualitate/politic/aura-vasile-psd-franks-e-diavolul-cu-pantofii-gauriti-trimis-de-scaraoschi-pentru-distrugerea-poporului-roman-8559135
8559135
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.