Antonescu: Nevoia Romaniei este de a se pune capat acum delirului si putrefactiei portocalii

Postat la 15 iunie 2010 10 afişări

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, marti, la dezbaterea motiunii, ca "tara e o rana" si are nevoie sa se puna capat acum "delirului si putrefactiei portocalii", transmitandu-i premierului ca toata lumea spune ca el conduce un Guvern dezastruos si conchizand ca Romania nu are conducatori.

"Nu putem astepta pana cand se va epuiza mandatul PDL-ului si al domnului Basescu, sigur ca respectam nevoile democratice, dar nevoia Romaniei este de a se pune capat acum delirului si putrefactiei portocalii. Imi pare rau sa folosesc acest cuvant, dar miroase. Romania e singura tara care n-are presedinte, Guvern, in care cetateanul investit cu demnitatea suprema afirma ca a luat decizia pensiei minime sub influenta bauturilor alcoolice. In care ministri afirma clar faptul ca au mintit. Domnule Berceanu, sunteti aici? (...) Tara e o rana, asta e o tara in care oameni mor cu zile si e o tara in care se nasc copii fara speranta", a sustinut Crin Antonescu.

El a tinut sa mentioneze, in momentul in care din bancile Opozitiei se vocifera legat de faptul ca Emil Boc a parasit lucrarile plenului inainte ca el sa-si inceapa discursul, ca se poate si fara Emil Boc.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/politic/antonescu-nevoia-romaniei-este-de-a-se-pune-capat-acum-delirului-si-putrefactiei-portocalii-6422685
6422685
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.