Poliţia sud-coreeană a percheziţionat birouri ale Samsung într-o anchetă privind furt de tehnologie

Postat la 10 aprilie 2013 29 afişări

Poliţia din Coreea de Sud a percheziţionat birourile diviziei de producţie de ecrane a Samsung Electronics, parte a unei investigaţii privind un presupus furt de tehnologie.

Poliţia sud-coreeană a percheziţionat birouri ale Samsung într-o anchetă privind furt de tehnologie

 Samsung Display a anunţat că poliţia din Seul a căutat documente legate de tehnologia OLED, potrivit Bloomberg.

Poliţia cercetează dacă parteneri sau rivali ai LG Display au divulgat secrete tehnologice şi dacă Samsung Display a fost implicată, a declarat un reprezentant al Samsung.

Cele două companii sunt implicate într-o investigaţie privind furt de tehnologie încă de anul trecut. În iulie, şase angajaţi ai LG Display au fost acuzaţi de furt de tehnologie OLED de la Samsung.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/politia-sud-coreeana-a-perchezitionat-birouri-ale-samsung-intr-o-ancheta-privind-furt-de-tehnologie-10729592
10729592
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.