Politia face azi bilantul operatiunii "Arestati dobanzile!" Cum negociaza politistii cu bancile

Postat la 08 octombrie 2010 10 afişări

Termenul dat de ministrul de Interne sefilor de inspectorate pentru renegocierea conditiilor de creditare a politistilor a expirat astazi. In timp ce IGP centralizeaza rezultatele, cateva inspectorate judetene confirma deja obtinerea unor conditii mai avantajoase de reesalonare sau refinantare a creditelor.

Liderii sindicali nu cred in aceasta solutie, in timp ce mii de politisti sunt in pragul disperarii, pentru ca nu mai au bani de rate. "E o incercare de ridicare a moralului politistilor printr-o chestie stupida care nu poate aduce nimic", crede Toader Paraschiv, vicepresedinte Cartel Alfa si secretar general al SNPPC.

Paraschiv a oferit, pe de alta parte, un exemplu de succes al negocierilor sindicatului cu una dintre banci. "Spre exemplu, Garanti Bank a venit cu o oferta, am facilitat intalnirea cu membrii de sindicat, acum sa vedem cum se realizeaza reesalonarile."

Detalii pe www.gandul.info.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/politia-face-azi-bilantul-operatiunii-arestati-dobanzile-cum-negociaza-politistii-cu-bancile-7456354
7456354
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.