Poliţia dintr-un oraş german avertizează în legătură cu o ameninţare teroristă

Autor: Iuliana Enache Postat la 28 februarie 2015 29 afişări

Poliţia din Bremen, oraş situat în nord-vestul Germaniei, a avertizat sâmbătă în legătură cu o ameninţare teroristă bazată pe informaţii primite de la autorităţile federale, relatează Deutsche Welle, subliniind că aceasta este ultima dintr-o serie de astfel de avertizări.

Poliţia din Bremen a declarat sâmbătă că a primit informaţii de la o "autoritate federală" în legătură cu "activităţile unor potenţiali islamişti". Ei au afirmat că au fost luate "măsuri de securitate coordonate şi adecvate" pentru combaterea ameninţării cu un atac terorist, inclusiv în spaţii publice.

Un purtător de cuvânt al poliţiei a declarat pentru agenţia DPA că toate clădirile importante sunt protejate.

De la începutul anului, autorităţile germane au fost avertizate în legătură cu un potenţial pericol din partea islamiştilor radicali în repetate rânduri. În urmă cu două săptămâni, poliţia din oraşul Braunschweig din nordul ţării a anulat un carnaval după ce a primit informaţii concrete despre posibile atacuri cu motivaţie islamistă, în timp ce la 19 ianuarie o demonstraţie a mişcării antiislamizare Pegida a fost anulată din motive similare.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
GERMANIA,
TERORISM,
POLIŢIE
/actualitate/politia-dintr-un-oras-german-avertizeaza-in-legatura-cu-o-amenintare-terorista-13911938
13911938
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.