Poliţia Capitalei caută un bărbat bănuit de infectare cu noul virus, care a fugit din spital

Postat la 18 martie 2020 452 afişări

Poliţia Capitalei caută un bărbat bănuit de infectare cu noul virus, care a fugit din spital

Un bărbat bănuit că este infectat cu noul coronavirus a fugit dintr-un spital din Capitală, unde era internat. Poliţiştii au anunţaţi de către cadrele medicale şi îl caută pe individ.

Grupul de Comunicare Strategică (GCS) a anunţat, miercuri, că Poliţia Capitalei a fost sesizată de reprezentanţii unei unităţi medicale din Bucureşti despre faptul ca un pacient internat pentru a fi testat pentru infecţia cu noul tip de coronavirus a plecat din spital.

„Au fost demarate verificări pentru identificarea bărbatului şi pentru luarea măsurilor care se impun. Facem precizarea că bărbatul nu este confirmat ca fiind infectat cu noul tip de coronavirus, ci doar suspect de contractarea acestui virus”, potrivit GCS.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
barbat,
capitala,
infectare,
spital

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.