PNL: Servitorul de încredere al lui Dragnea, pus paznic asupra legislaţiei României

Autor: Cosmin Pirv Postat la 20 octombrie 2020 111 afişări

PNL consideră că PSD reuşeşte să compromită, prin toxicitatea alegerii lui Florin Iordache, o nouă instituţie a statului român, Consiliul Legislativ.

PNL: Servitorul de încredere al lui Dragnea, pus paznic asupra legislaţiei României

„Nu există sfidare mai mare decât aceea de a-l pune paznic asupra legislaţiei României pe cel care a făcut tot posibilul pentru a hăcui legislaţia în domeniul justiţiei, un adevărat torţionar al statului de drept, servitorul de încredere al lui Liviu Dragnea”, se arată într-un comunicat al PNL.

Liberalii susţin că prin alegerea lui Florin Iordache, PSD arată că nu a înţeles „absolut nimic din mesajul pe care l-a primit din partea românilor la urne”.

„Sinecurismul este o boală veche a PSD, care se vrea a fi mascată prin încercarea eşuată din aceste zile de a confecţiona imaginea unui partid care s-ar reforma. Dovada faptului că PSD rămâne un partid retrograd, toxic şi nereformabil este tocmai susţinerea lui Florin Iordache în poziţia de preşedinte al Consiliului Legislativ, înainte chiar de a corecta cadrul legislativ al acestei instituţii şi cu speranţa de a obţine un mandat pe viaţă şi de a profita de configuraţia actuală a Parlamentului. Legea de funcţionare a Consiliului Legislativ va trebui revizuită”, a transmis PNL.

Liberalii susţin că după alegerile din 6 decembrie „vor putea fi deparazitate toate instituţiile statului în care PSD şi-a plantat oameni precum Florin Iordache în favoarea celor care într-adevăr fac cinste funcţiei publice”.

Cele două camere ale Parlamentului l-au votat marţi în plenul reunit pe Florin Iordache preşedinte al Consiliului Legislativ.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
florin iordache,
consiliul legislativ,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.