Ploieşti Shopping City investeşte peste un milion de euro în modernizarea zonei de food court

Autor: Andra Stroe Postat la 23 iulie 2018 372 afişări

Reprezentanţii centrului comercial Ploieşti Shopping City investesc un milion de euro în reamenajarea zonei de food court, unde vor fi deschise cinci branduri noi, printre care se numără primul restaurant de sushi din Ploieşti şi primul restaurant Calif din oraş.

Ploieşti Shopping City investeşte peste un milion de euro în modernizarea zonei de food court

Potrivit reprezentanţilor centrului comercial, „vizitatorii nu mai caută doar o experienţă simplă de shopping, vor să o completeze cu ore de distracţie în familie sau cu prietenii”, dar şi cu experienţe culinare noi. Ei spun că dezvoltarea trendului de „going out” a fost unul dintre pilonii care au stat la baza deciziei de adăugare a unor noi branduri în zona de food a centrului comercial.

După deschiderea noilor restaurante, zona de food court va ajunge la un număr de 15 chiriaşi. Proiectul de remodelare a food court-ului prevede şi modernizarea mobilierului interior, a zonei de mezanin şi a terasei interioare. Lucrările de remodelare urmează să fie finalizate la începutul toamnei.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.