Ploi în aproape toată ţara, până marţi dimineaţă

Postat la 09 ianuarie 2016 45 afişări

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis o informare potrivit căreia în cea mai parte a ţării va ploua, de sâmbătă noapte până marţi dimineaţă, iar la munte vor fi precipitaţii mixte, fiind anunţate, de asemenea, intensificări ale vântului.

Ploi în aproape toată ţara, până marţi dimineaţă

 Potrivit sursei citate, de sâmbătă ora 23.00 până marţi ora 9.00, în regiunile vestice, nordice şi centrale, temporar vor fi mai ales ploi, iar în zona montană înaltă se vor semnala precipitaţii mixte

În Maramureş, cea mai mare parte a Crişanei, nordul Transilvaniei, Munţii Apuseni şi nordul Carpaţilor Orientali precipitaţile vor cădea aproape continuu, iar cantităţile de apă ce se vor cumula pe durata întregului interval, vor fi local de 25- 30 de litri pe metru pătrat şi pe arii restrânse de 40- 50 de litri pe metru pătrat.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ploi-in-aproape-toata-tara-pana-marti-dimineata-14960080
14960080
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.