Decathlon a inaugurat oficial cel de-al 17-lea magazin din România

Autor: Ioana Matei Postat la 08 ianuarie 2016 370 afişări

Decathlon a inaugurat oficial cel de-al 17-lea magazin din România

Retailerul francez de articole sportive a inaugurat cel de-al 4-lea magazin al său din Bucureşti, în zona comerciala Băneasa, într-o clădire comună cu Mega Image. Decathlon atinge astfel o reţea totală de 17 magazine fizice si unul online, în România. Pentru publicul larg, obiectivul comercial din Băneasa a fost deschis la finalul anului trecut, pe data de 29 decembrie. 

 

"Vrem să ne continuăm expansiunea în România şi să ne adaptăm continuu conceptul la situaţia din piaţă. Anul trecut am lansat diferite formate în patru oraşe: Oradea, Târgu Jiu, Târgu Mureş şi Bucureşti. Fiecare magazin este diferit şi analizăm fiecare oraş în parte pentru a vedea unde ne extindem. Dacă găsim oportunităţi, deschidem şi 10 magazine sau poate niciunul. Targetul pentru mine nu este să deschid magazine, ci să găsim locurile unde să exprimăm conceptul nostru”, a declarat Eric Mazillier – country manager Decathlon România.

 

Noul magazin ocupă o suprafaţă de 3.900 metri pătraţi.  Potrivit ZF, expansiunea susţine avansul vânzărilor Decathlon,  care au ajuns anul trecut la 310 milioane de lei. 

 

 

Urmărește Business Magazin

/actualitate/decathlon-a-inaugurat-oficial-cel-de-al-17-lea-magazin-din-romania-14959574
14959574
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.