"Play Shakespeare", primul spectacol dintr-o serie pentru adulţi, la Teatrul Ţăndărică din Bucureşti

Autor: Dorina Călin Postat la 13 ianuarie 2015 57 afişări

Teatrul de Animaţie Ţăndărică din Bucureşti anunţă extinderea stagiunii pentru 2015, cu câte un spectacol de seară rezervat adulţilor în fiecare lună, primul din această serie fiind "Play Shakespeare", care va avea loc miercuri, de la ora 19.00.

"Căutăm mereu să ne extindem audienţa, să fim relevanţi pentru iubitorii de toate vârstele ai teatrului de animaţie. Judecând şi după popularitatea reprezentaţiilor de seară din cadrul recentului Festival Internaţional al Teatrului de Animaţie «Spectacole de colecţie», am decis că este important să venim în întâmpinarea spectatorilor adulţi, oferindu-le posibilitatea de a veni în contact cu o latură mai puţin cunoscută a teatrului Ţăndărică - cea prin care animaţia este chemată dincolo de punerea în scenă a poveştilor pentru copii să joace teme de importanţă contemporană, pentru toate vârstele", a declarat Călin Mocanu, director al Teatrului de Animaţie Ţăndărică, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

Luna ianuarie aduce "Play Shakespeare" ca prim spectacol pentru adulţi la Ţăndărică. "Play Shakespeare" este o adaptare liberă după piesele lui William Shakespeare, pe baza unui scenariu şi în regia lui Cristian Pepino. Este vorba despre un spectacol nonverbal, o parabolă care reinterpretează într-o cheie modernă mitul lui Hamlet şi binecunoscuta istorie a lui Romeo şi a Julietei sale.

Pe parcursul celor 55 de minute ale spectacolului, presărate cu gaguri ce amintesc de filmul mut, spectatorii vor întâlni şi recunoaşte unele personaje celebre din viaţa cotidiană care "se joacă de-a râsu-plânsu", amintindu-le că Shakespeare este contemporanul lor, că personajele sale se pot recompune tot timpul, rămânând viabile, credibile, se mai arată în comunicatul citat.

Programul spectacolelor pentru adulţi va fi anunţat în fiecare lună pe site-ul teatrului, www.teatrultandarica.ro/program.

Mai multe informaţii despre Teatrul de Animaţie Ţăndărică se găsesc pe site-ul www.teatrultandarica.ro.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ŢĂNDĂRICĂ,
SHAKESPEARE,
/actualitate/play-shakespeare-primul-spectacol-dintr-o-serie-pentru-adulti-la-teatrul-tandarica-din-bucuresti-13762087
13762087
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.