LIVE: ZF REAL ESTATE by Storia.ro - Pariul pe turismul românesc

Piaţa tabletelor, a smartphone-urilor şi a PC-urilor va ajunge la 2,4 miliarde de unităţi

Autor: Andreea Anghel Postat la 05 aprilie 2013 55 afişări

Piaţa mondială a tabletelor, telefoanelor mobile şi a calculatoarelor va ajunge la 2,4 miliarde de unităţi vândute, în creştere cu 9% faţă de anul trecut, iar în 2017 se estimează că va depăşi 2,9 miliarde de unităţi, potrivit unei estimări publicate de compania de analiză Gartner.

Piaţa tabletelor, a smartphone-urilor şi a PC-urilor va ajunge la 2,4 miliarde de unităţi

Piaţa mondială a tabletelor, telefoanelor mobile şi a calculatoarelor va ajunge la 2,4 miliarde de unităţi vândute, în creştere cu 9% faţă de anul trecut, iar în  2017 se estimează că va depăşi 2,9 miliarde de unităţi, potrivit unei estimări publicate de compania de analiză Gartner. „Dacă unii vor păstra ambele dispozitive, atât un calculator, cât şi o tabletă, în special aceia care folosesc un dispozitiv pentru muncă şi altul pentru timpul liber, majoritatea vor fi mulţumiţi doar cu experienţa pe care o vor avea prin folosirea tabletei ca principal calculator“, a spus Carolina Milanesi, research vicepresident al Gartner. În 2013, la nivel global, vânzările de tablete vor creşte cu 69,8 % faţă de 2012, de la 116 milioane de unităţi, la 197 milioane. Tabletele şi smartphoneurile vor deveni de asemenea mai accesibile, ceea ce va conduce la o creştere a numărului acestora pe pieţele emergente.

Toate stirile sunt pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/piata-tabletelor-a-smartphone-urilor-si-a-pc-urilor-va-ajunge-la-2-4-miliarde-de-unitati-10714538
10714538
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.