PIAŢA IMOBILIARĂ: Care sunt cele mai scumpe locuinţe scose la vânzare în România

Postat la 10 iunie 2014 164 afişări

Cele mai scumpe imobile scoase spre vânzare în România sunt în Bucureşti, respectiv un palat de 38 de camere situat în apropiere de sediul Băncii Naţionale a României (BNR), la un preţ 7,5 milioane euro, şi o vilă din zona Piaţa Romană, pentru care proprietarul cere 7 milioane euro.

PIAŢA IMOBILIARĂ: Care sunt cele mai scumpe locuinţe scose la vânzare în România

 "În zona Capitalei, cele mai mari preţuri sunt solicitate de proprietarii unor vile istorice, de patrimoniu. În restul ţării însă, oferta este mult mai diversificată, incluzând nu doar imobile vechi, ci şi vile nou-construite, un conac boieresc, un restaurant, o pensiune şi chiar un hotel", se arată într-un comunicat al portalului imobiliare.ro.

Astfel, palatul din centrul istoric al Capitalei, scos la vânzare pentru 7,5 milioane euro, are o suprafaţă utilă de 2.000 de metri pătraţi, 38 de camere şi dispune de un teren de circa 1.200 de metri pătraţi. Construcţia a fost consolidată şi renovată integral în anul 1994 şi a funcţionat ca sediu de bancă.

Tot în centrul Bucureştiului, în zona Romană, o vilă finalizată în anul 1935 are un preţ cerut de 7 milioane de euro. Aceasta este compusă din patru corpuri de clădire, are 18 camere şi o suprafaţă locuibilă de aproape 2.000 de metri pătraţi. Proprietatea include un teren de 2.566 de metri pătraţi.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/piata-imobiliara-care-sunt-cele-mai-scumpe-locuinte-scose-la-vanzare-in-romania-12733040
12733040
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.