Piata chineza de genti de lux explodeaza. Femeile stau la coada pentru ultimul model Chanel

Postat la 08 martie 2011 105 afişări

Ar putea fi o coada la cinematograf, la un concert sau la deschiderea unui club . Dar zecile de femei din poza, aliniate pe una din strazile fashion ale Hong Kong ului asteapta de fapt sa cumpere...genti.

Doua studente de 20 de ani poarta pe brat genti Chanel si Louis Vuitton pentru achizitia carora au strans bani un an intreg." E important sa cumperi un brand, oamenii se uita la geanta pe care o porti...", declara ele pentru AFP.

Chiar si in timpul saptamanii Canton Road, Hong Kong, este plin de cumparatoti care platesc o mica avere pe genti de lux. Unii dintre ei poarta chiar si geamantane ca sa-si poata cara cumparaturile mai usor. Piata luxului a depasit de mult puterea de cumparare a celor 900.000 de milionari in dolari ai Chinei, tintind acum si clientii cu venituri medii.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
genti de lux,
China,
Chanel
/actualitate/piata-chineza-de-genti-de-lux-explodeaza-femeile-stau-la-coada-pentru-ultimul-model-chanel-8042124
8042124
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.