Petrecerea privată de 15 milioane de dolari organizată de un bancher. Surprizele pentru invitaţi au fost incredibile - FOTO

Postat la 18 aprilie 2017 60 afişări

Petrecerea privată avangardistă data de Bob Jain a fost presarată cu diferite instalaţii de artă: un om care doarme pe o peluză printre fructe sau o statuie de aproape 3 metri, construită din baloane roz.

Artistul, Brian O'Mahoney, care a participat si la evenimentul de anul trecut, a folosit pentru ediţia aceasta piscina pe post de pânză unui tablou-intitulându-şi opera "Pool Boy".

Mai târziu, oaspeţii au mers in "subteran" pentru o petrecere disco ce a ţinut până dimineaţa.

Vezi aici imagini de la petrecerea nebună

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
petrecere,
valoare,
arta,
artist,
eveniment,
piscina
/actualitate/petrecerea-privata-de-15-milioane-de-dolari-organizata-de-un-bancher-surprizele-pentru-invitati-au-fost-incredibile-foto-16235801
16235801
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.