Peter Falk i-a lasat mostenire sotiei sale o avere de 5 milioane de dolari

Postat la 26 iunie 2011 46 afişări

Protagonistul serialului "Columbo", actorul Peter Falk, decedat joi la Los Angeles, a infiintat un fond special cu multi ani inainte de a fi diagnosticat cu maladia Alzheimer si a cerut in testament ca partea cea mai mare a averii lui sa revina sotiei sale Shera, cu care a fost casatorit timp de 33 de ani.

Averea actorului american este estimata la aproximativ 5 milioane de dolari. Peter Falk a lasat mostenire o suma de cateva sute de mii de dolari celor doua fiice ale sale, adoptate in timpul primei lui casatorii.

Potrivit presei americane, Peter Falk a anticipat riscul ca unul dintre mostenitori, in special una dintre fiice, Catherine, ar putea sa incerce sa conteste testamentul si a luat masuri speciale pentru a-si proteja averea. in testamentul sau, Peter Falk a trecut o clauza speciala, prin care actorul a cerut ca daca unul dintre mostenitori contesta testamentul, acel mostenitor sa isi piarda automat partea de mostenire.

Mai mult pe www.mediafax.ro.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
film,
showbiz,
Peter Falk,
avere,
deces,
actor,
Columbo,
testament,
SUA
/actualitate/peter-falk-i-a-lasat-mostenire-sotiei-sale-o-avere-de-5-milioane-de-dolari-8390926
8390926
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.