Peste şase tone de ajutoare, trimise sinistraţilor din Vrancea

Postat la 21 februarie 2012 16 afişări

Peste şase tone de ajutoare au fost adunate la punctul de colectare de la Unitatea Militară de Vânători de Munte din municipiul Sfântu Gheorghe care au fost trimise sinistraţilor din judeţul Vrancea, în urma unei campanii a Prefecturii Covasna.

Prefectul de Covasna, Gyorgy Ervin, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că la punctul de colectare de la Unitatea Militară de Vânători de Munte din municipiul Sfântu Gheorghe s-au strâns peste şase tone de ajutoare. El a spus că aceste ajutoare au fost transportate şi distribuite sinistraţilor din judeţul Vrancea. Totodată, Prefectura a strâns de la oameni, societăţi comerciale şi Romsilva 40 de metri cubi de lemne, care marţi sau miercuri vor fi trimişi tot în judeţul Vrancea şi vor fi distribuiţi sinistraţilor.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ajutoare,
vrancea,
sinistrati
/actualitate/peste-sase-tone-de-ajutoare-trimise-sinistratilor-din-vrancea-9252717
9252717
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.