Peste 920 de kilograme de carne găsită la Tarniţa. Nu există indicii despre provenienţă

Postat la 25 februarie 2013 9 afişări

O cantitate de aproximativ 922 de kilograme de carne a fost descoperită în lacul Tarniţa şi pe malul apei, potrivit unui raport trimis Prefecturii de către DSV Cluj, fiind trimise probe la Bucureşti pentru identificarea speciei, până în prezent neexistând însă indicii privind provenienţa cărnii.

"Cantitatea totală de carne recuperată sâmbătă şi duminică şi ambalată în 40 de saci este de 922 de kilograme. Din fiecare sac au fost recoltate probe si contraprobe trimise la Institutul de Igienă Publică şi Sănătate Veterinară (IISPV) Bucureşti în vederea identificării speciei.

În urma acţiunilor de cântărire au rezultat 26 de saci conţinând carnea recuperată în ziua de sâmbătă cu o greutate totală de 586 kilograme şi 14 saci conţinând carnea recuperată duminică şi care au avut o greutate totală de 336 de kilograme. Cantitatea de 922 de kilograme de carne recuperată din zona lacului Tarniţa urmează să fie dirijată către o unitate specializată şi autorizată spre neutralizare, SC Protan SA Dej", se arată într-un comunicat transmis, luni, de Prefectura Cluj, citat de corespondentul MEDIAFAX.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
kilograme,
Tarniţa,
carne
/actualitate/peste-920-de-kilograme-de-carne-gasita-la-tarnita-nu-exista-indicii-despre-provenienta-10600191
10600191
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.