Peste 820.000 de oameni au aflat de mesajul campaniei “Nu lăsaţi neglijenţa să vă despartă!”

Postat la 09 aprilie 2012 13 afişări

Campania “Nu lăsaţi neglijenţa să vă despartă!” desfasurata de Federaţia Asociaţiilor Bolnavilor de Cancer din România si Liga Romana de Cancer cu sprijinul Roche Romania, incheiata la sfarsitul lunii martie. Rolul campaniei a fost de a informa publicul larg cu privire la metodele de prevenire si diagnosticare a cancerului de intestin gros.

In luna martie, mesajul campaniei "Nu lăsaţi neglijenţa să vă despartă!" a fost vizibil in Bucuresti si in Cluj-Napoca si a ajuns la peste 820.000 de oameni. In Bucuresti, campania a fost vizibila, atat la metrou, pe magistralele M1 (Dristor - Pantelimon) şi M3 (Preciziei - Anghel Saligny), cat şi pe stradă, unde au fost montate panouri luminoase cu acest mesaj.

De asemenea, publicul a putut afla despre campanie si de pe site-ul oficial al acesteia: www.invingemcancerul.ro, unde au fost postate detalii despre cancerul de intestin gros, precum si despre alte tipuri de cancer. Campania "Nu lăsaţi neglijenţa să vă despartă!" s-a adresat în mod special persoanelor cu vârsta de peste 50 de ani, deoarece 90% dintre pacienţii care se confruntă cu această boală se încadrează în această categorie, insă nici persoanele cu vârsta de până la 50 de ani nu trebuie să ignore eventualele simptome şi să se prezinte la medicul specialist pentru un consult.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
campanie,
mesaj,
cancer
/actualitate/peste-820-000-de-oameni-au-aflat-de-mesajul-campaniei-nu-lasati-neglijenta-sa-va-desparta-9501253
9501253
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.