Peste 70 de elevi şi profesori de la o şcoală din Satu Mare, la spital cu toxiinfecţie alimentară

Postat la 14 iunie 2013 53 afişări

Peste 70 de elevi de clasa a VIII-a şi profesori de la o şcoală din Satu Mare au ajuns la spital, joi noapte, cu simptome de toxiinfecţie alimentară, după ce au participat la banchetul de absolvire organizat la un restaurant din oraş.

Peste 70 de elevi şi profesori de la o şcoală din Satu Mare, la spital cu toxiinfecţie alimentară

 Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Judeţean Satu Mare, Constantin Demian, peste 70 de persoane, elevi şi profesori, au ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe joi noapte între orele 22.30 - 23.00, acuzând dureri abdominale, greţuri şi vărsături.

El a precizat că simptomele au apărut la aproximativ o oră după ce elevii şi profesorii, care participau la banchetul de absolvire a clasei a VIII-a, au mâncat aperitivul.

Conform sursei citate, din cele peste 70 de persoane care au ajuns la spital, 55 au rămas internate pe parcursul nopţii, iar dintre acestea 30 au fost externate vineri dimineaţă.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/peste-70-de-elevi-si-profesori-de-la-o-scoala-din-satu-mare-la-spital-cu-toxiinfectie-alimentara-10967236
10967236
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.