Peste 7.000 de persoane protesteaza la Mioveni

Postat la 25 ianuarie 2011 43 afişări

Peste 7.000 de persoane protesteaza, marti, la Mioveni, fata de modificarea Codului Muncii şi a contractului colectiv de munca, dar si fata de scumpirea carburantilor, actiunea fiind organizata de Sindicatul Automobile Dacia.

Mitingul organizat de Sindicatul Automobile Dacia se desfasoara pe platoul din fata Casei de Cultura a Sindicatelor din orasul Mioveni. La ora transmiterii acestei stiri, in fata Casei de Cultura a Sindicatelor din orasul Mioveni se aflau peste 7.000 de persoane, majoritatea angajati ai companiei Dacia, insa liderii sindicali anunta ca la protest vor veni si angajati ai altor societati din industria auto si sindicate din administratie, educatie si sanatate. Protestatarii au tobe, fluiere si scandeaza "Jos Basescu", "Jos Guvernul", "Carburantul l-ati scumpit, la noi voi nu v-ati gandit".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
protest,
Mioveni,
Dacia,
munca
/actualitate/peste-7-000-de-persoane-protesteaza-la-mioveni-7918231
7918231
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.