Peste 300 de câini fără stăpân, ridicaţi de la 122 de unităţi de învăţământ din Capitală

Postat la 14 septembrie 2013 78 afişări

Peste 300 de câini fără stăpân au fost ridicaţi de la 122 de unităţi de învăţământ din Capitală şi duşi în adăposturile municipalităţii, ultimele 24 de solicitări transmise de reprezentanţii şcolilor urmând să fie soluţionate sâmbătă, informează ASPA.

Peste 300 de câini fără stăpân, ridicaţi de la 122 de unităţi de învăţământ din Capitală

 Potrivit reprezentanţilor Autorităţii pentru Supravegherea şi Protecţia Animalelor (ASPA), 315 câini fără stăpân au fost capturaţi şi transportaţi în adăposturile municipalităţii, în cadrul proiectului "Grădiniţe şi şcoli fără câini", 68 dintre aceştia fiind capturaţi vineri.

Echipele de hingheri au ridicat câini din curţile a 122 de unităţi de învăţământ sau din imediata apropiere a acestora.

"Au mai rămas 24 de solicitări primite de la reprezentanţii unităţilor de învăţământ preşcolar şi primar, pe care le soluţionăm în cursul zilei de astazi, astfel încât noul an şcolar să poată începe în condiţii de normalitate pentru copii", a spus Răzvan Băncescu, coordonatorul de proiect al ASPA, citat într-un comunicat de presă al municipalităţii.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/peste-300-de-caini-fara-stapan-ridicati-de-la-122-de-unitati-de-invatamant-din-capitala-11331296
11331296
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.