Peste 250 de români au contribuit la un joc video cu vânzări de aproape jumătate de miliard de euro în toamna aceasta

Postat la 20 decembrie 2012 31 afişări

Assassins Creed 3, unul dintre cele mai importante jocuri video lansate în toamna aceasta, cu vânzări de aproape jumătate de miliard de euro până în prezent, a avut o contribuţie importantă şi de la biroul din Bucureşti al producătorului francez Ubisoft, afirmă directorul filialei, francezul Sebastien Delen, într-un interviu pentru Ziarul Financiar.

Un număr de 50 de programatori de la divizia de dezvoltare şi peste 200 de persoane de la divizia de testare de la biroul Ubisoft din Bucureşti au contribuit la crearea jocului Assassins Creed 3, un efort estimat de Delen la circa 1 milion de euro.

Mai multe pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
jocuri,
incasari,
sebastian delen
/actualitate/peste-250-de-romani-au-contribuit-la-un-joc-video-cu-vanzari-de-aproape-jumatate-de-miliard-de-euro-in-toamna-aceasta-10403906
10403906
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.