Peste 15.000 de turişti petrec Paştele în staţiunile de pe Valea Prahovei

Postat la 06 aprilie 2018 30 afişări

Peste 15.000 de turişti petrec Paştele la munte, în staţiunile de pe Valea Prahovei, cea mai căutată fiind Sinaia, unde pe pârtiile de altitudine se poate schia. Cel mai bine s-au vândut pachetele unităţilor de două şi trei stele, iar preţurile s-au menţinut la nivelul celor de anul trecut.

Peste 15.000 de turişti petrec Paştele în staţiunile de pe Valea Prahovei

Şeful Centrului de Informare şi Promovare Turistică Sinaia, Paul Popa, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că gradul de ocupare, de Paşte, este de aproape 100%, fiind unităţi de cazare care au rezervate camere în proporţie de 97-98%.

De Paşte, sunt aşteptaţi pe Valea Prahovei peste 15.000 mii de turişti, cei mai mulţi fiind la Sinaia, care dispune şi de cele mai multe locuri de cazare omologate: peste 6.000. Cel mai bine s-au vândut pachetele unităţilor de două şi trei stele, iar preţurile au fost ca anul trecut.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.