Persoana care a ameninţat-o pe Maia Morgenstern, reţinută pentru 24 de ore

Autor: Cosmin Pirv Postat la 29 martie 2021 195 afişări

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti au anunţat luni că suspectul în cazul ameninţărilor primite de actriţa Maia Morgenstern a fost reţinut pentru 24 de ore.

Persoana care a ameninţat-o pe Maia Morgenstern, reţinută pentru 24 de ore

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti, procurorii au dispus urmărirea penală faţă de o persoană pentru săvârşirea infracţiunii de ameninţare.

Conform procurorilor, suspectul a trimis în 27 martie de pe adresa de email un mesaj cu caracter antisemit care cuprindea ameninţări cu moartea şi cu alte vătămări „la adresa persoanei vătămate şi la adresa angajaţilor Teatrului Evreiesc de Stat”.

Suspectul a fost reţinut pentru 24 de ore.

„La data de 29.03.2021, ora 09:30 prin ordonanţa procurorului de caz s-a dispus declinarea de soluţionare a cauzei în favoarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3 spre competentă soluţionare”, se mai arată în comunicat.

Actriţa Maia Morgenstern a fost ameninţată cu moartea într-un mesaj semnat de partidul AUR. Preşedintele George Simion susţine că este vorba despre o „intoxicare incalificabilă” şi anunţă că persoana care a trimis mesajul nu este membru al partidului pe care îl conduce.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
maia morgenstern,
ameniţată,
procurori

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.