Performanţă extraordinară a Irinei Begu: a câştigat TOATE probele la care a participat

Postat la 25 iulie 2017 400 afişări

Perechea Irina Begu/Raluca Olaru, cap de serie numărul 1, a câştigat, duminică, finala probaei de dublu din cadrul turneului BRD Bucharest Open, desfăşurat pe zgură şi dotat cu premii totale de 250.000 de dolari.

Performanţă extraordinară a Irinei Begu: a câştigat TOATE probele la care a participat

În ultimul act al competiţiei, Begu şi Olaru au învins, scor 6-3,6-3 , într-o oră şi douăzeci de minute, cuplul Demi Schuurs/Elise Mertens (Olanda/Belgia).

Jucătoarele din România vor primi 280 de puncte în ierarhia de dublu a WTA şi 12.300 de dolari, pentru victoria din această seară. Pentru prezenţa în finală, Schuurs şi Mertens vor fi recompensate cu un cec de 6.400 de dolari şi 180 de puncte.

Tot duminică, Irina Begu a câştigat finala probei de simplu de la BRD Bucharest Open. Românca a învins-o pe Julia Georges, scor 6-3, 7-5.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.