Percheziţii la Baza militară americană de la Mihail Kogălniceanu

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 30 septembrie 2022 288 afişări

Zeci de percheziţii domiciliare s-au efectuat, joi, într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni de corupţie şi asimilate celor de corupţie care au legătură cu licitaţiile pentru Baza militară americană de la Mihail Kogălniceanu.

Percheziţii la Baza militară americană de la Mihail Kogălniceanu

„Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Secţia de combatere a infracţiunilor asimilate celor de corupţie efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni de corupţie şi asimilate celor de corupţie. În cursul zilei de 29 septembrie 2022, ca urmare a obţinerii autorizărilor legale de la instanţa competentă, s-au efectuat 26 de percheziţii domiciliare în câteva zeci de locaţii reprezentând domiciliile unor persoane fizice şi sediile unor societăţi comerciale”, transmite DNA.

Potrivit sursei citate, în cauză, procurorii beneficiază de sprijin din partea autorităţilor judiciare SUA.

Potrivit unor surse judiciare, percheziţiile au avut loc într-o cauză în care sunt cercetate licitaţiile făcute pentru Baza militară americană de la Mihail Kogălniceanu.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
percheziţii,
kogălniceanu,
licitaţii

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.