Percheziţii în judeţul Călăraşi: 12 persoane, suspectate că au obligat mai multe tinere să se prostitueze

Postat la 01 mai 2013 37 afişări

Un număr de 12 persoane din comuna Ciocăneşti - judeţul Călăraşi, suspectate de trafic de persoane după ce ar fi racolat mai multe tinere pe care le-ar fi obligat să se prostitueze în Italia, au fost ridicate şi duse la audieri în urma unor percheziţii făcute miercuri dimineaţă, informează IGPR.

Percheziţii în judeţul Călăraşi: 12 persoane, suspectate că au obligat mai multe tinere să se prostitueze

 Percheziţiile au fost făcute la domiciliile suspecţilor de către poliţişti din cadrul Serviciul de Combatere a Criminalităţii Organizate Călăraşi şi Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi, jandarmi de la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Călăraşi, împreună cu procurorii DIICOT - Biroul Teritorial Călăraşi.

Potrivit anchetatorilor, în perioada 2009-2013, cei 12 suspecţi, între care există relaţii de rudenie, au racolat, găzduit şi transportat în Italia mai multe tinere, care proveneau din familii dezorganizate sau cu o situaţie materială precară.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/perchezitii-in-judetul-calarasi-12-persoane-suspectate-ca-au-obligat-mai-multe-tinere-sa-se-prostitueze-10827748
10827748
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.