Percheziţii în Capitală, într-un dosar de evaziune: Este vizată o firmă de pază administrată de fiul lui Sorin Ovidiu Bălan

Postat la 05 iunie 2013 60 afişări

Poliţiştii fac, miercuri, cinci percheziţii domiciliare şi 25 de verificări la obiective monitorizate de o firmă de pază al cărei administrator este suspectat că a înregistrat în contabilitate cheltuieli fictive, prejudiciul produs prin evaziune fiscală fiind de peste trei milioane de lei.

Percheziţii în Capitală, într-un dosar de evaziune: Este vizată o firmă de pază administrată de fiul lui Sorin Ovidiu Bălan

 Poliţiştii vor pune în executare trei mandate de aducere în urma celor cinci percheziţii domiciliare, persoanele vizate fiind suspectate de implicare în săvârşirea unor infracţiuni de evaziune fiscală, se arată într-un comunicat de presă al Poliţiei Capitalei.

Potrivit unor surse din Poliţie, controalele vizează firma de pază ASG Security Logistic, al cărei administrator este Alexandru Ion Bălan, fiul fostului realizator TV Sorin Ovidiu Bălan. În urma percheziţiilor vor fi duşi la audieri Alexandru Ion Bălan, mama acestuia, asociat în firmă, şi contabila societăţii.

Totodată, verificările făcute de poliţişti, cu sprijinul Inspectoratului Teritorial de Muncă, vizează identificarea persoanelor care asigură paza celor 25 de obiective controlate. Echipele de control verifică dacă cei care asigură paza acestor obiective au contracte de muncă, dacă acestea au fost înregistrate la ITM şi dacă angajaţii au atestate profesionale, a precizat Poliţia Capitalei.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/perchezitii-in-capitala-intr-un-dosar-de-evaziune-este-vizata-o-firma-de-paza-administrata-de-fiul-lui-sorin-ovidiu-balan-10928700
10928700
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.