Percheziţii DNA la Oficiul de Cadastru Sibiu şi Primăria Şelimbăr, vizând retrocedări de terenuri

Autor: Diana Stancovici Postat la 14 octombrie 2015 80 afişări

Procurorii DNA Alba fac percheziţii, miercuri, în judeţele Sibiu, Braşov, Ilfov şi Neamţ, inclusiv la Oficiul de Cadastru Sibiu, la Primăria Şelimbăr şi la locuinţa primarului, într-un dosar vizând fapte de corupţie din perioada 2005-2015, care ar avea legătură cu retrocedarea unor terenuri.

Potrivit unui comunicat de presă transmis de Direcţia Naţională Anticorupţie, procurorii DNA - Serviciul Teritorial Alba fac cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni de corupţie şi asimilate celor de corupţie, comise în perioada 2005-2015, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Astfel, miercuri se desfăşoară percheziţii în 61 de locuri din judeţele Sibiu, Braşov, Ilfov şi Neamţ, din care două sunt sediile unor instituţii publice, restul reprezentând sediile unor societăţi comerciale şi domiciliile unor persoane fizice.

Surse locale au declarat, corespondentului MEDIAFAX, că în judeţul Sibiu percheziţiile DNA vizează Primăria Şelimbăr, Oficiul Judeţean de Cadastru, dar şi locuinta primarului din comuna Şelimbăr, Daniel Maricuţa.

Potrivit surselor citate, accesul în biroul primarului a fost restricţionat, percheziţiile fiind în curs de desfăşurare şi la domiciliul acestuia.

Ancheta DNA vizează retrocedarea unor terenuri din comuna Şelimbăr, arată sursele menţionate.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informaţii şi din partea Brigăzii Speciale de Intervenţie a Jandarmeriei.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
PERCHEZIŢII,
DNA,
RETROCEDĂRI
/actualitate/perchezitii-dna-la-oficiul-de-cadastru-sibiu-si-primaria-selimbar-vizand-retrocedari-de-terenuri-14838183
14838183
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.