Pentru prima dată în aproape un an, numărul pacienţilor Covid grav bolnavi în Israel depăşeşte 1.000

Autor: Andreea Tobias Postat la 30 ianuarie 2022 67 afişări

Pentru prima dată în aproape un an, numărul pacienţilor Covid grav bolnavi în Israel depăşeşte 1.000

Pentru prima dată în aproape un an, numărul pacienţilor Covid grav bolnavi în Israel depăşeşte 1.000.

Ministerul Sănătăţii a anunţat sâmbătă seara că 1.010 pacienţi în stare gravă sunt trataţi în spitale.

Precedentul vârf a fost înregistrat în ianuarie 2021, când numărul bolnavilor grav a ajuns la aproximativ 1.200, scrie dpa.

Spitalele israeliene se confruntă cu un volum mare de muncă din cauza creşterii abrupte a numărului de pacienţi cu gripă.

Vineri, au fost raportate aproximativ 53.000 de cazuri noi de Covid-19. În urmă cu o săptămână, numărul de noi infecţii zilnice în Israel a depăşit 85.000, cea mai mare cifră înregistrată în Israel de la începutul pandemiei.

Biologul Eran Segal, de la Institutul Weizmann din Rechovot, a declarat că bănuieşte că Israelul a trecut deja de vârful valului Omicron, potrivit presei.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
israel,
bolnavi,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.